Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona FC

“No crec que cap equip xuti tant a l’Athletic”

Míchel es va treure un pes de sobre aconseguint una victòria patida davant de la seva afició a Montilivi. Així ho va valorar el tècnic madrileny a la sala de premsa. “Cada partit és molt difícil i s’han de fer les coses molt bé. En les últimes jornades, l’equip se sent millor i més compacte defensivament”, va explicar Míchel, que va destacar la millora grupal. A més a més, el de Vallecas també va valorar el pas endavant de l’equip en atac. “Amb pilota, sempre hem sigut un equip amb talent i amb nivell. Hem tirat dinou vegades contra l’Athletic. No crec que cap més equip ho faci. Hem fet un partit excepcional. En el còmput general, tindrem més rèdit amb aquesta línia de treball”, va dir el tècnic del Girona.

La setmana de Fires ha estat immillorable. Un punt al Bernabéu i el retorn de la victòria. “No sé si he ensopegat la tecla, només sé que hem treballat les situacions defensives amb els duels als extrems. Hem reduït distàncies entre nosaltres i en atac estem sent nosaltres mateixos”, va explicar Míchel.

La porteria a zero va ser l’únic inconvenient de la nit a Montilivi. “Ens hem de quedar amb el que hem generat. M’he enfadat molt amb el gol, però el més important és el global ”, va dir.

Finalment, Míchel va elogiar el treball de l’equip i va definir David López com un jugador competitiu, líder i expert. Va clore la roda de premsa amb el record de Marc, l’aficionat gironí que va perdre la vida.

MILLORA DEFENSIVA

“Hem treballat les accions de duels defensius als extrems, i hem estat molt bé”

FINALITZACIÓ

“Hem tirat dinou vegades contra l’Athletic. Això només ho recordo del Barça i prou”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)