Girona

Marc Rovirola anuncia la seva retirada del futbol

Marc Rovirola ha anunciat a través de les seves xarxes socials que deixa la pràctica del futbol als seus 30 anys. El central i migcampista de Cornellà del Terri s’allunya obligatòriament dels terreny de joc per culpa d’una lesió crònica al seu maluc, i és que, els metges són els qui han recomanat al jugador que faci un pas al costat per evitar mals majors.

Rovirola va començar a jugar al futbol a Cornellà de Terri, amb els seus amics. Més endavant va fitxar pel Banyoles fins a arribar en etapa juvenil al Girona, equip amb el qual va arribar a debutar a segona A. Després de tancar la seva aventura al conjunt blanc-i-vermell l’estiu del 2015, Rovirola va jugar amb el Fuenlabrada i posteriorment a l’Albacete, club amb el qual va aconseguir el primer dels tres títols de segona B que té en el seu currículum i un ascens a segona A.

El 2018, el cornellenc va incorporar-se a les files de l’Atlètic Balears, club amb el qual va enllaçar tres temporades aconseguint dos títols més de lliga al bronze i jugant dos play-off d’ascens sense èxit a les ordres de Manix Mandiola.

Rovirola va acabar la seva trajectòria en el món del futbol militant a la Cultural Leonesa les campanyes 2020/21 i 2021/22, fins que els seus problemes físics i els consells mèdics l’han fet prendre la decisió de deixar-ho córrer.

En el comunica publicat en les xarxes socials, el ja exfutbolista ha agraït a cada un dels clubs que va defensar, aficionats i tècnics totes les vivències viscudes en una etapa que tanca amb només 30 anys.

Rovirola apareixia habitualment en els entrenaments de l’Olot a les ordres de Manix Mandiola, el seu exentrenador, per mirar i aprendre des de la banda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)