Girona

Míchel: “Volem fer història. És a dir, arribar a semifinals”

Diumenge el Girona visita el Quintanar del Rey (12h) en la primera eliminatòria de copa, en el que serà l’últim partit abans de l’aturada pel mundial. Míchel Ssánchez, el tècnic del Girona, no vol cap sorpresa, i és que ha assegurat que afronten la copa amb molta ambició.

La copa

“És un altre camí per fer història. Més curt i amb un model molt atractiu, però perillós perquè a un partit les diferències són menors. Per nosaltres és un partit important perquè hi ha molts jugadors que es mereixen jugar i tindran . La plantilla és llarga i bona, així que és una oportunitat per nosaltres.”

Fer història

“La millor classificació del Girona és arribar als quarts de final, així que per nosaltres fer història seria arribar a les semifinals. Hem de passar moltes rondes i al principi és perillós amb aquest format, però després és molt atractiu perquè pot ser que ens doni moltes alegries. És bo que tota la plantilla estigui en dinàmica, així que si tenim una competició més en joc és molt bo per nosaltres.”

La porteria

“Jugarà Toni Fuidias perquè està entrenant molt bé i el volem veure en acció en la competició. És el porter per diumenge.”

El Quintanar del Rey

“És un equip que hem analitzat. Tenim vídeos seus. Estan en la quarta posició a 3a divisió FEF. Més o menys juguen sempre amb un 4-4-2, però pot ser que per aquest partit canviïn perquè quan t’enfrontes a un rival de més categoria pots canviar algunes coses. És un equip que fa coses interessants, però evidentment penso que dins de la dificultat hem de passar de ronda perquè som un equip de primera divisió.”

La convocatòria

“Del filial ciatjaran Ureña, Artero, Biel Farrés i Joel Roca i pot ser que algun sigui titular. Dels lesionats no recuperem a ningú .”

La mentalitat

“És un partit difícil perquè és un camp de gespa artificial, més petit, amb la seva afició... Hem d’estar preparats per afrontar-lo i penso que ho farem. És un partit que arriba en un bon moment per nosaltres i volem continuar amb la mateixa dinàmica. Un mal dia en aquesta competició i estàs fora. Això el jugador ho sap. Necessitem entrar al partit motivats, amb il·lusió i moltes ganes per guanyar, perquè sinó el partit es complicarà i molt. Penso que els jugadors ho tenen clar. Demà veurem el vídeo del rival que nosaltres ja hem analitzat. Sabem què podem fer per guanyar i els jugadors tindran tota la informació. No volem cap sorpresa.”

La valoració de la lliga

“No sé la resta d’equips. Jo volia tenir vint punts com he dit moltes vegades però la nostra entrada a la competició no va ser com jo pensava. Després, analitzant l’equip i els partits, penso que hem estat molt millor i que estem en el camí que hem de seguir. La puntuació per mi és un 6 per a l’equip i un 5 per a mi. He de millorar. Durant la pretemporada que farem abans del retorn de la lliga tinc clar què he de fer per continuar millorant l’equip.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)