Girona

Fuidias, l’aposta de futur que vol ser de present

Girona. La treballada victòria contra el Quintanar del Rey deixa com a millor notícia la gran actuació del jove porter de Berga el dia del seu debut

El Girona serà demà en el sorteig de la segona eliminatòria de copa, i això és el més important. De fet, és segurament la millor conclusió que es pot extreure del partit dels gironins al camp del Quintanar del Rey, en què els de Míchel van ser molt lluny de la seva millor versió i van haver de patir fins a la pròrroga (1-2). Era un dia per veure en acció els jugadors que menys minuts han tingut en les últimes jornades de lliga, i la veritat és que molts no van saber aprofitar l’oportunitat. Riquelme, autor del 0-1 amb un gran xut des de fora l’àrea marca de la casa, va ser dels que més es van deixar veure, però Bernardo, Javi Hernández, Terrats i Manu Vallejo no van tenir un paper gaire destacat.

Va ser un dia gris, amb una excepció més enllà del resultat. I és que qui sí que va estar a l’altura del matx va ser Toni Fuidias, que va ser segurament el millor blanc-i-vermell sobre la gespa amb el permís de Riquelme. “Sabíem que seria un partit molt complicat. Jo estava preparat perquè m’he estat entrenant amb bones sensacions i estava esperant una oportunitat. M’ha arribat i marxo amb bones sensacions”, va comentar Fuidias, que es va estrenar amb la samarreta del Girona. Ni de bon tros va semblar que fos el seu debut, ja que va transmetre molta seguretat en totes les accions en què va haver d’intervenir, que no van ser precisament poques. Concretament, el porter de 21 anys va tancar el partit amb vuit aturades, i alguna de les quals va ser de mèrit, i només va lamentar no deixar la porteria a zero per culpa del gol de penal que va forçar la pròrroga. “Per a qualsevol jugador, el del debut sempre és un dia en què tens més presents els nervis, i encara més si ets un jugador jove. Tot i això, també són coses que et motiven més i els porters estem fets d’una altra pasta. Són dies que a mi personalment m’agraden. Treballaré perquè m’arribin més oportunitats i, després, que decideixi l’entrenador”, va sentenciar el porter de Berga.

Un més en l’equació

El bon rendiment en el debut no fa altra cosa que posar el nom de Fuidias damunt la taula en els debats sobre la porteria. Tot i haver arribat com una aposta de futur, el de Berga ha fet mèrits per tenir protagonisme en el present, encara que només sigui en les pròximes eliminatòries de la copa. Això sí, arriba en un moment en què Gazzaniga sembla que s’ha consolidat com a titular en la lliga, competició en què, si no hi ha cap daltabaix, el debat de moment està completament tancat.

EL PROTAGONISTA

M’he estat entrenant amb bones sensacions i estava preparat, esperant una oportunitat. M’ha arribat i tinc bones sensacions

MOLT SOBRI

El porter de Berga es va mostrar molt segur en totes les accions en què va haver d’intervenir
El dia del debut sempre sents més nervis, però són dies que m’agraden. Els porters estem fets d’una altra pasta
Toni Fuidias
porter del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)