Girona

David López: “Jugar contra l’Espanyol serà estrany però a l’hora bonic de viure”

El central del Girona, David López, ha atès als mitjans de comunicació a tres dies que el seu actual equip visita el RCDE Stadium per enfrontar-se a club que porta al cor, l’Espanyol. El defensa admet que serà especial i estrany enfrontar-se als blanc-i-blaus però que durant els 90 minuts només lluitarà per sumar el triomf com a blanc-i-vermell. El barceloní també ha repassat el moment actual de l’equip, que encadena cinc jornades sense perdre en la lliga i té un marge de cinc punts respecte el descens directe a segona A.

El retorn

“Serà un partit especial i molt emotiu. Serà diferent després de molt de temps jugant a l’Espanyol i anar a canviar-me a l’altre vestidor serà estrany però a l’hora maco de viure”, ha comentat David López, que afegia: “La setmana i els moments previs és el que més em preocupa. A nivell emocional vull estar tranquil i estar estable. Després del partit del Rayo ja em vaig posar en mode partit espanyol. És especial però haig de portar-ho amb normalitat sinó no estaré bé”.

La rebuda

“El que m’agradaria és que fos especial com ho serà per mi. Han estat molts anys i no entenc la meva carrera sense l’Espanyol. He viscut coses bones, dolentes, de tots colors. Tinc gent que m’escriu, molta gent em dona les gràcies per tot el que vaig fer des del comiat. També puc entendre que hi hagi gent que estigui descontenta amb mi perquè he fitxat pel Girona”.

L’Espanyol

“És una plantilla amb bons jugadors i un entrenador nou que ha aconseguit que l’equip sigui intens, els jugadors creuen en el discurs i l’afició s’hi ha enganxat. En la construcció no són igual a nosaltres però quan connecten amb Darder i Joselu són perillosos. Crec que tenen menys punts dels que mereixen i aguantar l’entrenador està sent una bona decisió. Han tingut errades, decisions arbitrals o lesions que els ha penalitzat”, ha analitzat el barceloní

La rivalitat

“És indiscutible que històricament l’Espanyol està per sobre del Girona, també pel que fa el pressupost. En els últims anys a primera i l’any de segona s’ha generat una rivalitat per ser equips de la mateixa comunitat, són duels més directes i ho trobo maco ja que és una part del futbol que el fa atractiu. Més enllà d’això és un partit més. És important pensant en la classificació”, ha explicat David López.

Rival directe?

A priori, abans de començar la lliga, tots pensàvem que lluitaríem per coses diferents, per pressupost i jugadors. Haurien de lluitar per cotes més altes i nosaltres estem per damunt d’on ens posava tothom. Potser acabarem lluitant pel mateix però som un equip jove, estem millorant en el joc tot i que ho hem de fer encara més. Estem progressant i potser ens trobem en un punt”, ha sentenciat l’exjugador de l’Espanyol, ara al Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)