Girona

Terrats, aprovat amb nota

L’empat del Girona a l’RCDE Stadium va deixar diverses notes positives. Sabedors que s’ha de millorar la contundència a les dues àrees, el duel va permetre a Míchel veure com Riquelme ha tornat endollat de l’aturada del mundial tot i jugar escorat a banda esquerra –va demostrar una confiança i una guspira superior a la resta–, les estrenes golejadores de dos jugadors més com Toni Villa i Yangel, o que Ramon Terrats, un dels jugadors seguits amb lupa a Cornellà-El Prat per la responsabilitat que tenia, pot complir com a substitut d’Oriol Romeu.

El barceloní va fer un bon partit, anant clarament de menys a més. Va perdre un parell de pilotes al començament i va errar alguna passada que semblava fàcil, però en el tram final dels 71 minuts que va jugar va fer alguna conducció meritòria regirant-se per desfer-se de rivals, controlant el ritme del joc i aportant oxigen en una medul·lar que, sobretot en la segona part, va haver de treballar de valent per no desestructurar l’equip: “Ha completat un partit molt seriós i amb molta personalitat. Ha fet el que li hem demanat al començament del joc i en la pressió fins que ha baixat una mica físicament, i per això l’hem canviat. Ha estat molt bé”, analitzava Míchel sobre el rendiment de Terrats. L’ex del Sant Andreu va ser substituït per Yangel Herrera, que acabaria marcant el 2-2 a centrada de Yan Couto, que va tornar a jugar d’extrem dret per davant d’Arnau, de nou lateral i amb una posició nova amb possessió gironina en la sortida de pilota. El de Premià de Dalt va incrustar-se entre els interiors per oferir una línia de passada més en la sortida amb tres des del darrere –Santi Bueno, David López i Miguel–, compartir la responsabilitat amb Terrats a l’hora d’oferir aquestes línies de passada i, al mateix temps, ajustar la pressió específica que demanava Míchel als seus. La variant va funcionar en la primera part, que va ser gairebé un monòleg, i es va diluir en la segona, molt més a remolc dels blanc-i-blaus, que van trobar en l’empat matiner de Puado el fil per estirar i augmentar la intensitat, i apagar així una mica el joc dels gironins.

LES REACCIONS

Ha completat un partit seriós i amb personalitat. Ha fet el que li hem demanat en tots els aspectes
Míchel Sánchez
entrenador del girona

BONS 71 MINUTS

Va perdre alguna pilota al principi però va fer conduccions de mèrit i controlant el ritme del joc
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)