Girona

L’extrem dret s’encareix

Amb el rendiment que està oferint Arnau Martínez i les alternatives que dona a Míchel Sánchez amb les seves diferents funcions, com dissabte en el partit contra l’Espanyol ajudant el centre del camp, la posició de lateral dret sembla cada vegada més consolidada per al de Premià de Mar. Això fa que un dels jugadors cridats a ser important aquesta temporada després d’arribar cedit del Manchester City, Yan Couto, no tingui gaire opcions de jugar en la seva posició natural. De fet, en els últims tres partits que ha disputat el brasiler, contra el Madrid, en què es va lesionar, contra el Rayo Vallecano com a titular i dissabte al camp de l’Espanyol sortint des de la banqueta, Yan Couto ha ocupat la posició d’extrem dret, on Míchel creu que pot aportar coses diferents amb la seva velocitat i desequilibri.

El seu rendiment ha estat prou correcte, millor en les ajudes defensives que no pas en la presa de decisions en els últims metres, tot i que dissabte va tenir un paper importantíssim en l’empat amb una centrada mil·limètrica que va aprofitar Yangel Herrera per marcar el 2-2 definitiu al camp de l’Espanyol. Això no fa més que afegir competència a una posició a la qual aspiren una gran nòmina de futbolistes de la plantilla, i és que Valery, Manu Vallejo i fins i tot Yangel han ocupat aquesta posició. I és clar, també Toni Villa, que amb la seva actuació contra l’Espanyol, marcant el gol que obria el marcador, agafa números per ser la principal competència del brasiler en aquesta posició a l’onze de Míchel, que fins ara no ha trobat una peça fixa i ha anat fent rotacions.

YAN COUTO

En els últims tres partits que ha jugat ho ha fet d’extrem, assistint dissabte Yangel
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)