Girona

Yangel Herrera, un retorn d’impacte

La llista de golejadors del Girona va ampliar-se en l’últim partit al RCDE Stadium contra l’Espanyol gràcies a l’estrena golejadora amb la samarreta blanc-i-vermella de Toni Villa, que va fer el 0-1 després d’una assistència d’Aleix Garcia, que havia recuperat una pilota, i a Yangel Herrera, que va establir el 2-2 definitiu amb un cop de cap a centrada de Yan Couto.

Precisament el migcampista cedit pel City va tornar a vestir-se de curt contra l’Espanyol després de lesionar-se en el darrer enfrontament de lliga del 2022 al Martínez Valero contra l’Elx. El veneçolà va fer-se un trencament que li va impedir de jugar amb la seva selecció a principis de novembre i de participar en els amistosos de preparació que el Girona va jugar durant l’aturada del mundial. Yangel va entrar en el minut 71 per substituir Ramon Terrats i el seu impacte en el camp va ser important. L’experiquito va fer callar la seva antiga afició amb un cop de cap inapel·lable i, a més, va aportar oxigen a una medul·lar sense Oriol Romeu que necessitava sostenir l’equip. Yangel hauria de tornar per quedar-se i formar de nou el trident amb Romeu i Aleix Garcia. El damnificat de la recuperació del veneçolà seria Iván Martín, que darrerament està mostrant també un bon rendiment, però ara Míchel haurà de triar entre els dos, un petit problema que deu agrair.

Una peça clau

Des que va arribar, tot i no estar en les seves millors condicions físiques per culpa de no haver fet una pretemporada com cal amb cap equip, Míchel va dipositar molta confiança en el de la Guaira. Catalogat com un tot terreny, amb arribada des de la segona línia però també amb feina en la destrucció, Yangel ja ha jugat com a interior, a la banda dreta i formant el trio a la medul·lar amb els companys ulldeconencs. L’exjugador de l’Espanyol, el Granada i l’Osca ha participat en dotze de les setze jornades i ha sortit en nou partits com a titular (653 minuts en total). La diana davant el seu exequip li donarà ales per continuar sent clau en la medul·lar. I és que l’equip necessita la seva feina fosca i les seves virtuts a l’hora de trepitjar l’àrea rival.

DE GARANTIES

Míchel ha encaixat el veneçolà en el seu sistema 4-3-3 formant trio amb Aleix i Oriol Romeu

LES DADES

Yangel ha jugat dotze partits (nou com a titular) i ha acumulat 653 minuts de joc
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)