Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Hem fet recular un equip com el Sevilla”

Content i orgullós per la victòria del seu equip i les sensacions i la imatge que s’havien transmès, Míchel va valorar el partit: “Més enllà del marcador final, estic feliç pel rendiment de l’equip. Hem fet un partidàs, el treball dels de dalt ha estat espectacular i hem fet recular un rival de l’entitat del Sevilla”, va dir el de Vallecas, que hi va afegir: “Mereixíem que l’afició marxés orgullosa. La victòria no ens treu cap pes de sobre, però ara hem d’anar a poc a poc i amb els peus a terra. La sensació és que hem competit en tots els partits i que podem guanyar a qualsevol, però seguim encaixant i hem de fer mínim dos gols per guanyar, per això hem de continuar ajustant coses i treballant de valent.”

Amb la victòria contra el Sevilla, el Girona supera el seu sostre de jornades sense perdre a primera: “És un rècord especial i a més amb victòria. No es pot destacar a ningú en aquest triomf, ja que tothom ha corregut davant un equip que juga bé, que s’avança, però que no ens ha fet dubtar i hem seguit amb la dinàmica d’insistir”, explicava Míchel, i remarcava: “És molt complicat robar tantes pilotes al Sevilla, la primera pressió ha estat immensa.”

Sampaoli, contrariat

El tècnic del Sevilla també va analitzar el matx dels seus: “Un error puntual, quan l’equip estava més a prop de guanyar que de perdre, ens ha penalitzat. Marxem amb angoixa i dolor, però ens hem de refer ràpid.”

ORGULLÓS

“Hem fet un partidàs, el treball dels de dalt ha estat espectacular”

CONSISTENTS

“Tothom ha corregut davant un equip que juga bé i no hi ha hagut dubtes”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)