Girona

El Girona fa oficial la cessió d’Ureña al Cartagena

El Girona ha fet oficial aquest vespre que Óscar Ureña acabarà la temporada al Cartagena després que totes les parts hagin tancat avui l’acord per la cessió de l’extrem figuerenc, de 19 anys, fina a final de temporada. Feia setmanes que Ureña estava buscant un equip de 2a divisió A on poder tenir minuts en el que resta de temporada per continuar amb la seva progressió i el Cartagena ha estat qui més ha apostat per ell. Al conjunt dirigit per Luis Miguel Carrión, on Ureña coincidirà amb alguns ex del Girona com Alcalá, Kiko Olivas i Alfredo Ortuño, el figuerenc lluitarà per intentar classificar l’equip pel play-off d’ascens, i és que ara mateix el Cartagena ocupa la novena posició amb 33 punts, a només dos del Granada, que és sisè. La temporada passada a la categoria de plata Ureña va disputar un total de 9 partits amb el Girona, 4 d’ells de titular.

Ureña espera tenir al Cartagena els minuts que no ha pogut tenir al Girona aquesta temporada, i és que tot i estar des de l’inici de curs en dinàmica de primer equip l’extrem no ha tingut gaires oportunitats per deixar-se de veure, disputant un total de 99 minuts repartits en 3 partits. Això sí, el figuerenc va tenir l’honor de ser titular a primera divisió en el partit a Montilivi contra el Celta (0-1) de la tercera jornada de lliga, però els reforços del final del mercat li han restat protagonisme.

La sortida d’Ureña, això sí, no servirà al Girona per poder inscriure algun futbolista nou, com podria ser Viktor Tsygankov, i és que no allibera una de les 25 fitxes del primer equip que estan ocupades perquè l’extrem té fitxa del filial, igual que Artero i Joel Roca que sí que continuaran al Girona fins a final de temporada entre el primer equip i el filial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)