Girona

“Crec que el Girona és el millor pas que podia fer”

  • VÍDEO: L'entrevista a Viktor Tsygankov que ha emès el Girona FC a través de les xarxes socials
  • Tsygankov saludant a Stuani GIRONA FC.

Viktor Tsygankov ja és un gironí més i ha ofert les primeres declaracions com a nou jugador del Girona als mitjans oficials del club. L’ucraïnès està feliç i convençut del pas que ha fet en la seva carrera futbolística i agraeix al cos tècnic i a Pere Guardiola la confiança que li han transmès:

El moment

“Estic feliç d’estar aquí amb la meva família. Vaig parlar amb el cos tècnic i em van dir que em veien aquí i que em volien. I això va ser una raó important per venir al Girona”.

Perquè el Girona?

“He vingut pel cos tècnic, per l’entrenador i per en Pere Guardiola, que ha fet molt per mi i la meva família. He vist els darrers partits del Girona i han jugat molt bé. Crec que és el millor pas per mi”.

Com veu l’equip

“En els darrers partits l’equip ha estat increïble i vull millorar i créixer amb ells per ser millor futbolista. Intentaré donar el millor de mi per aquest equip i aprendre cada dia del tècnic, dels jugadors i ajudar-los”, analitza l’atacat.

La guerra a Ucraïna

“Ha estat el pitjor any de la meva vida i de tota la gent d’Ucraïna. És un desastre pel nostre poble que lluita per la seva llibertat. Dono les gràcies a tothom pel que estan fent pel nostre país. Europa també ens està ajudant, així que gràcies”, deia el jugador nascut a Israel però ucraïnès des de petit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)