Girona

El fitxatge de Callens no depèn de David López

Qüestió d’hores. L’arribada del central peruà es concretarà ben aviat independentment de si la lesió del barceloní, tal com sembla, no és greu

El Girona continua treballant per tancar el fitxatge d’Alexander Callens, que arribarà lliure després d’acabar al desembre el seu contracte amb el New York City de la MLS. La negociació amb el jugador està molt avançada i s’espera que el central peruà, de 30 anys, arribi en les pròximes hores a Girona per signar el seu nou contracte, que en principi el vincularà al conjunt gironí fins al 2025; és a dir, pel que resta d’aquesta i dues temporades més, de manera que l’anunci oficial es podria fer abans del partit contra el Vila-real, tot i que res fa pensar que tingui cap possibilitat de viatjar amb l’equip i entrar en la convocatòria per al partit de diumenge.

L’arribada de Callens ha de servir per reforçar la posició de central, afeblida per les pròximes jornades a causa de les lesions de Juanpe i David López. La que més preocupava era la del barceloní, lesionat muscularment dissabte passat en la victòria a Montilivi contra el Sevilla (2-1), ja que Míchel no va ser gens optimista després del partit. Amb el pas dels dies, però, les sensacions respecte a la lesió de David López han millorat molt i el barceloní camina pràcticament sense molèsties. Això fa pensar que el seu procés de recuperació serà molt més curt del que es podia preveure inicialment, de manera que es perdria pocs partits.

Que el retorn de David López sigui més aviat del previst no canvia la intenció del Girona amb la incorporació de Callens, ja que cal recordar que Juanpe, de moment també lesionat, fa molt de temps que està inactiu i que Bernardo tampoc té la confiança de Míchel. A més, tots dos acaben contracte a final de temporada i no sembla que acabin renovant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)