Girona

Sergio G

Entrenador del Cadis

“El Girona viu en un ordre desordenat”

El Cadis ha tingut una setmana complicada després de perdre a San Mamés 4-1, una derrota dolorosa que li va impedir sortir del descens. El conjunt dirigit per Sergio González intentarà rescabalar-se contra el Girona: “Va ser un cap de setmana complicat en general, ja que teníem expectatives posades en el partit contra l’Athletic. No vam tenir la fortalesa necessària ni quan es van quedar amb deu jugadors. Hem de sumar, com a mínim, 40 punts i això depèn d’un mateix”, explicava Sergio González, el tècnic del Cadis, que va tenir paraules d’elogi cap al Girona: “Una de les seves millors virtuts és que viu en un ordre desordenat. Els futbolistes ofensius varien de posició entre ells i, tot i que els pivots són més estàtics, els laterals arriben o poden ocupar zones interiors”, analitzava l’exjugador de l’Espanyol, que hi afegia: “El Girona és un equip que intenta ser protagonista amb la pilota. La nostra missió serà minimitzar les seves virtuts, ser atrevits, valents i demostrar que nosaltres ens hi estem jugant molt més.”

El català va demanar recolzament a la seva afició, que rebrà a l’equip en els prolegòmens: “La salvació passa pels partit a casa. Ens anirà bé la rebuda ja que l’afició ens ha de portar on no arribem nosaltres”, concloïa.

L’ÚLTIM PARTIT

“Va ser dur, ja que no vam tenir la fortalesa necessària ni jugant amb un futbolista més”

DEL GIRONA

“Els jugadors més ofensius varien la posició i l’equip vol ser protagonista”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)