Girona

L’esperança no es pot perdre

2a divisió FEF. L’Olot encadena una nova sortida enfrontant-se al líder del grup tercer

V.Mestalla Olot

VALÈNCIA MESTALLA:Bernad, Carlos Alemán, Tárrega, Iranzo, Simón, Martí Soler, Gozálbez, Zeidane, Esquerdo, Jesús Santiago i Alberto MaríOLOT:Fàbrega, Callís, Gonzalo, Aspar, Bigas, Castells, Terma, Eloi, Saïdou, Xumetra i Busquets.LLOC I HORA:Ciutat esportiva de Paterna (12h).ÀRBITRE:Fernández Cintas.

L’Olot tornarà a jugar contra el líder a domicili. Si bé fa dues jornades ho va fer contra el Terol i va sumar un punt tot i que va jugar bona part de la segona part amb un més, els darrers minuts contra nou, aquesta vegada ho farà contra el València Mestalla, el nou primer classificat empatat a 39 punts amb el Peña Deportiva i els aragonesos (a les 12 h). Els olotins, que continuen a set punts del play-out i a vuit de la permanència, encadenen quatre empats que no els treuen de pobre. “Hem de crear més ocasions i estar més a l’àrea rival. Hem de seguir millorant i entre tots hem d’analitzar els plantejaments per mirar de fer més perill. Ens hem d’animar i agafar coses positives, veure què es pot arreglar i què no pot tornar a passar”, comenta el tècnic de l’Olot, Albert Blázquez, que sobre el filial del València analitza: “Té bon joc de combinació i obliga el rival a tirar enrere i sortir a la contra. Hem de ser valents i anar-los a buscar. Són un equip que es mou molt bé entre línies, tenen molta qualitat i bons centradors. També volem tenir pilota i proposar joc, hem d’estar tranquils i mirar de fer un bon partit.”

Si és que encara els queda algun tren per agafar direcció a la salvació, l’Olot està obligat a sumar els tres punts per mantenir-se amb possibilitats, com va fer en l’últim precedent de la temporada 2020/21, també a segona B.

L’entrenador de Besalú no podrà disposar ni d’Ot Serrano ni d’Urri, sancionats, ni dels lesionats de llarga durada, Carles Mas i Ferran Brugué.

LA PRÈVIA

El València Mestalla té un joc de combinació i obliga el rival a anar enrere i sortir a la contra. Hem de ser valents i anar-los a buscar
Hem de seguir millorant i entre tots hem d’analitzar els plantejaments per fer més perill
Albert Blázquez
Entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)