Girona

Un nou escenari per a Terrats al Vila-real

Més presència. La lesió greu de Coquelin donarà més protagonisme al migcampista del Girona, cedit al Vila-real B, en el primer equip

El Vila-real va emetre ahir un comunicat confirmant els pitjors pronòstics sobre la lesió de Francis Coquelin, que va haver de ser substituït durant el partit de diumenge contra el Barça després de fer un mal gest amb el genoll en una topada amb Franck Kessié. El migcampista francès té una ruptura del lligament encreuat anterior i es perdrà el que resta de temporada i, segurament, l’inici del curs que ve. Aquesta lesió afecta de manera indirecta el Girona, concretament un dels seus jugadors. És el cas de Ramon Terrats, cedit al Vila-real B fins a final de temporada.

El migcampista barceloní ha tingut un impacte immediat al filial, jugant a molt bon nivell a 2a divisió A, i fins i tot ha entrat en algunes convocatòries del primer equip. Ara, amb la baixa de Coquelin, és d’esperar que Terrats es converteixi en un fix de les convocatòries del primer equip, i és que el conjunt groguet només es podria reforçar amb un jugador a l’atur. De fet, segons indiquen alguns mitjans de Vila-real, el club valora seriosament que Terrats entri completament en dinàmica del primer equip fins a final de temporada. Això suposaria un salt per al migcampista barceloní, que segurament gaudirà d’algunes oportunitats a primera amb el Vila-real, però també pot suposar que no tingui amb regularitat els minuts de joc que buscava. Cal recordar que el Vila-real té una opció de compra sobre Terrats, que segons El Periódico del Mediterráneo està valorada en uns dos milions i mig d’euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)