Girona

S’investiguen els pagaments a Enríquez Negreira

Barça i Girona. La fiscalia estudia el cas blaugrana, però no el dels gironins

El programa Què t’hi jugues va publicar ahir al migdia una informació en què assegura que la fiscalia investiga uns pagaments que va fer el Barça a la societat DASNIL 95, propietat de l’exvicepresident del Comitè Tècnic d’Àrbitres Enriquez Negreira, per rebre assessorament arbitral. Segons la informació del programa de Ser Catalunya, aquests pagaments es van produir des d’abans del 2003 fins al 2018, i s’investiga els pagaments entre el 2016 i el 2018, que pugen fins als 1,4 milions d’euros. El club blaugrana va respondre-hi en un comunicat en què confirma la investigació que fa la fiscalia, tot i que diu que el procediment era legal.

Vincle amb el Girona

Lligat amb la informació sobre el Barça, El Periódico de España va publicar ahir que el Girona també va fer uns pagaments d’uns 55.000 euros a una altra empresa d’Enríquez Negreira. En aquest cas, però, pels serveis de coaching que va realitzar el seu fill Javi Enríquez entre el 2010 i 2011, amb Raül Agné a la banqueta. En aquest cas, però, a priori no hi ha cap vinculació amb el CTA.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)