Girona

El Girona s’enlaira a casa

Girona. Divisió d’honor juvenil. El conjunt de Sergi Mora aconsegueix, contra l’Osca a Vilablareix, un nou triomf, el quart consecutiu; l’autor del gol va ser Almena en el primer temps

Girona 1 Osca 0

GIRONA:Gerard Moreno, Mousta Bah, Jordi Bas, Marc Aznar, Marc Fernández (Biel Borra, 83’), Pablo Calvete, Iker Almena, Iker Vazquez (Enric Garcia, 61’), Quer (Hugo Garcia, 71’), Kim Minsu (Luka Managadze, 71’) i Jastin Garcia (Marco Gil, 83’).OSCA:Edu Mohedano, Ñama Soucko, Diego Espinosa, Alejandro Calvo, Diego Martínez (Angel Val, 46’), Juan Cano, Juan Soria (Javi Lizaldez, 71’), Diego Ibañez, Santiago Lopez (Hugo Gomez, 10’), Lucas Acin (Marc Torra, 60’) i Hector Taboada.GOLS:1-0 (33’), Iker Almena.ÀRBITRE:Jose Antonio Fernández.T.G.:Als locals Calvete, Moreno i Hugo. Als visitants Diego i Torra.

Quan les dinàmiques són bones, tot floreix. Ahir, el conjunt gironí va tornar a sortir victoriós en un partit que va saber controlar des del gol d’Iker Almena a la mitja hora de joc. A l’inici del matx, Vázquez va avisar amb una falta directa que va sortir fora per poc. Una de les poques arribades de l’Osca va ser en el 20’, quan l’àrbitre va anul·lar un gol visitant després d’un fora de joc en la rematada al primer pal. Lluny de tirar enrere, els de Sergi Mora van fer un pas endavant i és quan va arribar el gol d’Almena. Pablo va robar una esfèrica a la zona de tres quarts, va jugar ràpid amb Vázquez, que va treure la qualitat amb una passada filtrada al mitjapunta del seu equip. Almena va batre Mohedano amb un xut precís arran de gespa. La primera meitat hauria pogut ser perfecta per als gironins, ja que Quer va estar a punt de marcar amb un xut que va fregar el pal.

En la represa, els visitants van dominar el partit, però el Girona no va patir en cap moment. De fet, Gerard Moreno no va aturar cap xut entre els tres pals.

Amb el quart triomf consecutiu, el juvenil A del Girona afronta la pròxima jornada amb 32 punts i en setena posició. La jornada següent serà a Mallorca, contra el San Francisco (5è amb 34 p.).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)