Girona

Protestes contra la ciutat esportiva del Girona

L’oposició veïnal a la construcció de la ciutat esportiva del Girona a Vilablareix, que ja es va fer visible amb pancartes mesos enrere, s’ha reactivat després de l’anunci del club, que preveu començar les obres al setembre. Coincidint amb l’aplec de sant Roc del municipi, s’ha fet una recollida de firmes contra la construcció. Naturalistes de Girona, Unió de Pagesos i la plataforma Salvem Vilablareix Rural alerten de l’impacte del macroprojecte del Girona al Pla de la Massana. També han aparegut més pancartes.

“Construir al Pla de la Massana vol dir destruir un cinturó verd d’alt valor ambiental, paisatgístic i agrari”, argumenten els membres de la plataforma. “Vol dir massificació, contaminació acústica i lumínica, vol dir agressió ecològica en aquest entorn”. També apunten que s’intensificarà el trànsit a la carretera GIV-5332.

L’Ajuntament de Vilablareix ha donat el vistiplau a la construcció dels camps. La plataforma critica la falta de transparència del consistori. “Es construirà en sol no urbanitzable per la via ràpida, sense modificar el planejament i sense avaluació d’impacte ambiental”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)