Girona

No sempre es pot guanyar

2a divisió FEF. L’Olot fa mèrits per encadenar la quarta victòria contra el Manresa a casa, però no troba el gol i s’ha de conformar amb l’empat

Olot 0 Manresa 0

OLOT:Arnau, Callís, Gonzalo Pereira, Uri Ayala, Bigas, Castells, Èric Vilanova, Eloi Amagat, Valverde (Saïdou, 65’), Josep Cerdà (Xumetra, 73’) i Forgas (Manel Busquets, 73’).MANRESA:Pulido, Putxi, Àlex Sánchez (Pau Darbra, 61’), Cuello (Djitte, 61’), Noah (Miguel 78’), Joel Priego, Aschalew, Larrosa (Àlex Iglesias, 90’), Javi López, Peris i Pele.GOLS:Cap.ÀRBITRE:Casabona Isla.T.G.:Als locals Uri Ayala, Callís, Èric Vilanova i Manel Busquets, i als visitants Peris, Àlex Sánchez, Cuello i Iglesias.PÚBLIC:930 espectadors.

Qui li anava a dir a l’Olot que a aquestes alçades de temporada podria donar gairebé per bo un empat a casa, però, després d’haver guanyat el València Mestalla (2n), el Penya Deportiva (3r) i el Formentera (6è), sumar un punt, ahir, contra el Manresa (5è) es pot considerar positiu. I no precisament perquè el guió del partit fes que els olotins no puguessin aspirar a més, ni perquè serveixi per retallar diferències en la classificació, ja que els olotins continuen a tres punts de la salvació directa –a dos del play-out. Però l’empat contra el Manresa és d’aquells que reforcen, perquè la imatge dels d’Albert Blázquez, que van fer mèrits per endur-se la victòria, va tornar a ser molt bona i encadenar la vuitena jornada sense perdre mereix el seu reconeixement.

Els garrotxins viuen un moment de confiança absolut, sense cap mena de dubte el millor de la temporada, i això es va deixar veure des dels primers minuts. L’empenta de les últimes victòries va fer que l’Olot sortís amb una marxa més que el Manresa. I a punt va estar de tenir premi, perquè els olotins gairebé van marcar en la primera ocasió que van tenir. Valverde va combinar amb Eloi Amagat i el gironí va posar a prova el porter visitant Pulido, que va respondre amb una gran intervenció (2’). Van ser uns primers minuts molt bons de l’Olot, però, com es podia esperar. el Manresa, un equip acostumat a dominar els partits amb la pilota, es va anar entonant fins que va igualar el partit. Hi va haver poques ocasions més fins al descans, més enllà d’una acció en què Forgas no ha rematat per poc abans del descans (42’).

Després de la represa, es va repetir el guió de l’inici, amb un Olot molt més actiu buscant la porteria rival amb insistència, aprofitant que el Manresa gairebé no aconseguia arribar amb perill. Cerdà, Valverde i Forgas van tenir ocasions molt bones els deu primers minuts, però no les van poder aprofitar. Després d’uns minuts de relativa calma, l’Olot va tornar a empènyer els minuts finals i va disposar de grans ocasions. Saïdou no va trobar porteria per poc (80’) i, just després, el pal va evitar el que hauria estat el gol de la victòria de Bigas (82’). Ahir, la pilota no va voler entrar.

ELS VESTIDORS

Hem tingut moltes ocasions i gairebé no hem patit en defensa. No hi ha res a dir i els bons minuts ens donen confiança
Si no reps gols, no perds. Veníem de tres victòries i puntuar sempre és positiu
Albert Blázquez
entrenador de l’olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)