Girona

Per Stuani, el dos-cents, com l’u

El partit de dilluns contra l’Atlético serà especial per al capità del Girona Cristhian Stuani, i és que si participa en el matx –només s’ha quedat sense jugar en un partit quan ha anat convocat– jugarà el seu partit número 200 amb la samarreta del Girona, ja que fins ara ha disputat com a blanc-i-vermell 84 partits a 1a divisió, 98 a 2a divisió A, 7 a la copa i 10 de play-off d’ascens a 1a divisió. D’aquesta manera, Stuani es convertirà en el sisè jugador del Girona que s’uneix al club dels que han disputat 200 partits o més en el futbol professional amb el club de Montilivi. Això voldrà dir que supera Aday Benítez, que en va jugar 199, i l’uruguaià només tindrà davant Pere Pons (210), Juanpe (218), Migue (222), Borja García (228) i Àlex Granell (233), que de moment manté el rècord en espera que Borja García el pugui superar d’aquí a final de temporada.

Casualitats de la vida, el destí ha volgut que, si no passa res estrany, Stuani compleixi el seu partit número 200 contra l’Atlético i a Montilivi, en la reedició del que va ser el primer partit oficial de l’ariet uruguaià amb la samarreta blanc-i-vermella. Un partit històric, el del debut a primera de la temporada 2017/18, que va servir per començar a construir la seva llegenda com a jugador gironí, i és que Stuani va ser el gran protagonista del partit marcant els dos gols que van servir per acabar rascant un empat en l’estrena a l’elit (2-2). Des d’aquell dia han passat gairebé sis anys, que han servit perquè Stuani es converteixi en el màxim golejador de la història del Girona amb 113 gols. El pas dels anys, però, ha fet que el rol de l’ariet hagi passat de ser de titular indiscutible a revulsiu des de la banqueta, i és que és molt difícil que Stuani pugui celebrar el bicentenari amb la titularitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)