Girona

Aleix Garcia: “Confio estar disponible contra el Barça”

Aleix Garcia i Alexander Callens, dos dels diversos jugadors lesionats que va tenir el Girona per afrontar l’últim duel contra el Rayo, han atès als mitjans de comunicació en el marc d’una signatura d’autògrafs que s’ha fet a la botiga que Gosbi, un dels principals patrocinadors del club, té a l’avinguda Jaume I de Girona.

“Estic content de com va la recuperació”, ha explicat Aleix, que s’ha atrevit a fixar un partit com a objectiu del retorn: “Confio que podré estar disponible contra el Barça. Serà just, però l’evolució és bona”, assegura el d’Ulldecona, que demà se sotmetrà a una ressonància magnètica per avaluar el procés de recuperació. “La idea és començar a córrer, no sé si a la cinta o a la gespa, i en tot cas la setmana que ve sortir a la gespa”.

Callens està pendent del vistiplau mèdic: “Estic molt bé, cada dia fent nous treballs, i esperant l’ordre del doctor per tornar a l’equip”, ha comentat el peruà. “Arribava just per anar amb la selecció, i per anar-hi has d’estar al 100%. No vam voler arriscar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)