Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“No podem permetre els contraatacs”

A Míchel li és igual jugar contra el líder que contra el cuer. “És un patit molt important per a nosaltres. Tots els partits d’aquesta lliga són difícils i contra l’Elx també ho serà i no tinc la sensació que sigui més fàcil de cap manera”, va comentar el tècnic de Vallecas en la roda de premsa prèvia, en què va assegurar que no pateix per quina serà l’actitud dels seus homes: “Per mi no és perillós passar de jugar contra el líder al cuer. Els jugadors saben que és un partit molt difícil perquè l’hem preparat com tots, amb la intenció de fer un pas endavant en els aspectes que hem de millorar.”

Sobre el guió de partit que espera Míchel, el tècnic blanc-i-vermell va deixar clar que el canvi d’entrenador ha canviat l’estil de joc dels il·licitans. “És un equip amb més presència i que pressiona més a dalt. Intenta ser més protagonista en el joc, amb pilota des de darrere, i ha competit molt bé en els últims partits”, va indicar Míchel, que va assenyalar quin ha de ser el plantejament del seu equip: “Hem de recuperar ràpid la pilota, tenir bones possessions i ser capaços de pressionar per recuperar ràpid. Ells són perillosos en el contraatac i és una cosa que no ens podem permetre.”

Sobre la possibilitat d’acabar la jornada entre els 10 primers, Míchel va ser clar: “Cada partit que guanyem estem més a prop de l’objectiu i si entrem entre els 10 primers serà una molt bona notícia.”

LA MENTALITAT

“Tots els partits són difícils en aquesta lliga i contra l’Elx també ho serà”

LA CLASSIFICACIÓ

“Si entrem entre els 10 primers serà una molt bona notícia per a nosaltres”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)