Girona

El Girona acaba la jornada a onze punts del descens directe

Jornada rodona pel Girona que acaba a onze punts del descens directe, una posició que marca el València amb 27 punts. El conjunt gironí ha guanyat a l’Elx a Montilivi (2-0) i juntament amb la derrota de l’Espanyol al Benito Villamarín (3-1) i la dels valencians a Mestalla contra el Sevilla (0-2) amplia la renda dels vuit punts als actuals onze.

L’equip dirigit per Míchel Sánchez haurà d’esperar al duel que disputaran dilluns el Celta i el Mallorca a Balaídos per saber la posició final en la taula. Actualment, els blanc-i-vermells són novens amb 38 punts però una victòria gallega els relegaria a la desena plaça.

El Girona es troba a onze punts del divuitè i el dinovè i a cinc punts del setè, l’Athletic Club, una posició de la classificació que podria donar accés a jugar la Conference League si el Madrid guanya la copa a l’Osasuna. Si els navarresos donen la sorpresa i aixequen el trofeu i no queden entre els sis primers, llavors els de Jagoba Arrasate anirien a Europa i el setè no.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)