Girona

Exhaurides les entrades per al Girona-Madrid

Opcions. El club anirà posant a la venda les entrades dels seients que alliberin els abonats que no puguin o vulguin presenciar el partit

El Girona ha exhaurit les entrades per veure el duel que els blanc-i-vermells disputaran contra el Madrid a Montilivi el 25 d’abril a les 19:30 h. Després que s’acabés el termini en què els socis tenien prioritat per comprar la seva entrada, el públic general va entrar en escena per exhaurir les localitats disponibles. Ara el club posarà a la venda entrades de tots aquells seients que alliberin els abonats en els pròxims dies i també de les cancel·lacions en alguns dels compromisos que té l’entitat.

El club està observant amb lupa qualsevol moviment fraudulent amb les entrades com ara la revenda i, de fet, ja ha actuat contra alguna persona en aquest sentit.

Al·legacions per la targeta al Taty

El Girona presentarà al·legacions davant el comitè de competició perquè quedi sense efecte la targeta groga que va veure l’argentí contra l’Elx, que li suposarà una sanció per complir el segon cicle. Tot i que serà complicat que prosperi, en cap imatge s’aprecia un cop de manera temerària de l’atacant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)