Girona

Montilivi pren la paraula

Que un equip com el Girona havia de convertir la solidesa com a local en un dels pilars de cara a obtenir la permanència era un aspecte evident. Guanyar partits a domicili a primera és una missió complicada per a la majoria dels equips, que ho han de fiar tot al seu camp per tirar endavant els seus objectius. Això li ha passat al conjunt dirigit per Míchel Sánchez (quart millor local amb 27 punts dels 38 totals i quinzè pitjor visitant amb només 11 punts sumats). Les dues últimes victòries contra dos rivals de la part baixa com l’Espanyol i l’Elx han ajudat els gironins a ampliar avantatges respecte al descens fins a situar-se en els actuals onze punts. De fet, en la sèrie dels cinc darrers partits davant la seva afició, el Girona ha aconseguit quatre victòries, contra el València (1-0), l’Almeria (6-2), l’Espanyol (2-1) i l’Elx (2-0), i només una derrota, contra l’Atlético en l’afegit (0-1). Dotze punts de quinze possibles, un bon rèdit clau per començar amb bon peu una segona volta que està sent brillant per als blanc-i-vermells.

Els jugadors dirigits per Míchel només han perdut quatre partits com a locals. A més de contra l’Atlético, per la mínima, han caigut pel mateix resultat de 0-1 contra el Barça i el Celta. També contra la Real Sociedad, en l’enfrontament de lliga en què més gols han encaixat els gironins (3-5), en la ja llunyana setena jornada, quan més fràgil i irregular es va veure l’equip i poc abans d’entrar en zona de descens directe.

A domicili, progressa

El Girona ha millorat notablement el seu rendiment lluny de Montilivi en els darrers partits, i és que els blanc-i-vermells han perdut només en un dels quatre últims desplaçaments –contra el Getafe (3-2)– i encadenen dos empats de les seves visites a Vallecas (2-2) i l’Spotify Camp Nou (0-0). Als gironins els quedaran quatre partits a casa i cinc a fora, el pròxim, de vital importància al Nuevo Zorrilla. I és que, en cas de victòria, els de Míchel donarien per tancada la permanència, podrien ampliar encara més el marge amb el descens, i deixarien el rival a vuit punts a més de guanyar-li el goal average. Ara com ara, un altre empat tampoc seria dolent –a Montilivi 2-1.

SIS PUNTS I AIRE

Les victòries contra l’Espanyol i l’Elx han ajudat a ampliar el marge amb el descens

MILLORA A FORA

Els de Míchel han perdut només un dels últims quatre partits –contra el Getafe (3-2)

EL GIRONA A CASA

GIRONA-Getafe (j. 2) 3-1
GIRONA-Celta (j. 3) 0-1
GIRONA-Valladolid (j. 5) 2-1
GIRONA-Real (j. 7) 3-5
GIRONA-Cadis (j. 9) 1-1
GIRONA-Osasuna (j. 11) 1-1
GIRONA-Athletic (j.13) 2-1
GIRONA-Rayo (j. 15) 2-2
GIRONA-Sevilla (j. 17) 2-1
GIRONA-Barça (j. 19) 0-1
GIRONA-València (j. 20) 1-0
GIRONA-Almeria (j. 22) 6-2
GIRONA-Atlético (j. 25) 0-1
GIRONA-Espanyol (j. 27) 2-1
GIRONA-Elx (j. 29) 2-0
Totals: 8 victòries, 3 empats i 4 derrotes. 27 gols a favor i 19 en contra
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)