Girona

Míchel: “41 punts? Quan hi arribem anirem a per més”

L’entrenador del Girona, Míchel Sánchez, ha atès als mitjans de comunicació en la prèvia del duel que enfrontarà als gironins amb el Valladolid a l’estadi Nuevo Zorrilla (demà a les 18h). El de Vallecas ha repassat diversos temes com l’estat de la seva plantilla, plena de baixes importants, o la importància d’un matx que pot enlairar a l’equip fins als 41 punts.

Possible relaxació

“Espero que no ja que sempre hem dit que estem creixent i espero un pas endavant com a club i equip. El dia a dia és important. Portem quatre partits sense perdre i volem continuar de la mateixa manera. Hem entrenat bé i l’objectiu no està fet. Veig l’equip preparat i amb intensitat i energia”, ha explicat Míchel.

41 punts

“Quan arribem als 41 punts anirem a per més. L’equip està creixent i arribarem fins on puguem si volem. Som un equip que ha de mirar sempre a dalt, és la meva personalitat i mentalitat i vull pensar que també és la de la meva plantilla”.

Final de curs tranquil?

“La gent pot pensar qualsevol cosa però nosaltres no. Hem d’anar partit a partit, perquè ho necessitem, per la nostra gent, pel club… Sempre hem de fer el millor partit possible, és la meva mentalitat i no deixaré que l’equip estigui per sota de la seva millor versió”.

La millor versió

“Està molt a prop ja que sempre dic que les sensacions ens les dona el dia a dia i l’equip entrena molt bé. Més enllà del resultat penso en el rendiment. Estic encantat amb la manera de treballar dels jugadors. Estic feliç en el dia a dia i sé que d’aquesta manera sé que estarem a prop de la millor versió”, ha explicat el tècnic de Vallecas.

Stuani titular

“Sempre he dit que Stuani és el pal de paller del club i és un exemple per a nosaltres. En el dia a dia és espectacular. Està jugant menys minuts dels que vol però sempre dona minuts de qualitat, per mi és el més important. Fa gols i fa esforços brutals i dona la mà al company”, ha dit Míchel, que ha afegit: “Arribar a l’última etapa de la teva carrera és per gaudir-la, ajudar i estar sempre al 100% juguis els minuts que juguis. I Stuani ho està fent, estic encantat i és un jugador que entén perfectament quina és la seva situació.

Les baixes

“No sabem el temps de baixa de Borja García ja que és un tema de dolor. Espero que aviat estigui amb l’equip. La resta bé tot i que és veritat que les baixes de Santi Bueno i Taty, que han jugat molt, són importants. Tenim una gran plantilla i em preocupa zero, sempre ho he dit. Juguem un partit important i estem preparats per fer un gran partit tot i saber de la dificultat. Confio en el meu equip i en donar la nostra millor versió”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)