Girona

Victòria èpica per enlairar-se

Girona 2 Valladolid 1

GIRONA:Juan Carlos; Arnau (Yan Couto, 74’), Santi Bueno, Bernardo (Manu Vallejo, 59’), Juanpe, Gutiérrez; Romeu, Aleix Garcia; Reinier (Toni Villa, 74’), Riquelme (Samu Saiz, 59’); i Taty (Javi Hernández, 92’).VALLADOLID:Asenjo; Luis Pérez (Fresneda, 28’), Joaquín, Javi Sánchez, Lucas Olaza; Roque Mesa, Monchu, Kike (Aguado, 76’); Gonzalo Plata (Kenedy, 76’), Sergi Guardiola (Weissman, 6’) i Anuar (Óscar Plano, 46’).GOLS:1-0 (21’) Reinier. 1-1 (38’) Monchu. 2-1 (88’) Oriol Romeu.ÀRBITRE:Soto Grado (col·legi de La Rioja).T.G.:Als visitants Anuar (9’) i Roque Mesa (79’).PÚBLIC:10.053 espectadors.

En la primera volta el Girona va aconseguir una important victòria contra el Valladolid en la cinquena jornada, que l’allunyava d’entrada de la zona de descens. Sense fer un gran partit, amb un joc força més espès que en els anteriors partits a casa, Reinier va avançar els gironins en el minut 21’, però Monchu va igualar el marcador abans del descans (38’). Després de la represa el Girona va patir, però un gol d’Oriol Romeu a pilota aturada va donar tres punts d’or.