Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Hem hagut de fer-ho tot bé per guanyar”

Una nit històrica per al tècnic del Girona. Míchel ahir va entrar amb una cara d’alegria, tot i llançar un missatge de satisfacció barrejada amb moderació. “Ha sigut un partit molt bo. Ho hem hagut de fer tot bé per guanyar. No sé si és el millor partit, però agraeixo a la gent que avui, tot i plovent, ha estat animant l’equip”, va dir Míchel, que va tenir un record a l’inici de la roda de premsa per Villa.

Entremig de l’eufòria, va sortir el tema de la permanència, i el de Vallecas va dir: “Necessitàvem una victòria com la d’avui; a falta de set jornades hem assolit arribar als 41 punts. Hi som a prop. L’objectiu d’aquest club és seguir creixent i de mica en mica anar-lo fent gran.” Més enllà dels elogis a Castellanos, Míchel va voler valorar el joc de transició del seu equip adaptant-se a un Madrid que t’empenyia cap a baix: “El Madrid ens ha fet patir en defensa, però hem trobat situacions d’avantatge per sortir en transició. Hem pogut fer un pas endavant”, va recalcar el madrileny.

“Hem sigut atrevits per banda i, sobretot, hem sigut eficaços a dalt. Les dues primeres accions han sigut gol. El 3 a 1 de la segona part els ha fet molt mal i a nosaltres ens ha anat molt bé”, va detallar l’entrenador del Girona, que va elogiar Vinícius i que va deixar entreveure que tant el brasiler com Arnau podien haver vist la segona targeta groga.

Míchel va recordar l’objectiu de créixer com a club i que el pròxim pas ja està focalitzat a Sevilla. Ahir, una nit que el madrileny recordarà.

PERMANÈNCIA?

Amb 41 punts estem a prop de la salvació, però encara no podem donar-ho per fet

PER RECORDAR

No és una nit més, és una nit molt especial; la recordaré per sempre més
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)