Girona

L’1x1 del Girona

Per Arnau Madrià

gazzaniga (90’)
concentrat
En els primers vint minuts del partit, va ser clau per evitar el gol dels blancs. Sobretot en xuts des de fora l’àrea. No va poder fer res en els dos gols. Va donar seguretat a l’equip en el joc aeri i va poder trencar línies amb la passada.
Arnau (90’)
madur
Va tenir problemes en la primera part per tancar la seva banda. Li va tocar la parella de ball més complicada, Vinícius. El català va fer un pas endavant en la segona i va treure forces per guanyar duels. Va fer una assistència de gol.
BUENo (90’)
segur
L’uruguaià és una assegurança de vida. Va amargar la tarda a Vinícius i a Asensio, a qui no va deixar espais per a la rematada. Va patir més en la primera meitat, en què no aguantava bé les embranzides per la banda del conjunt blanc.
juanpe (90’)
notable
Tot i que tenia Vinícius molt actiu en la seva posició, el canari va saber guanyar-li duels i va aguantar molt bé les accions a camp obert. En el bloc baix, va liderar, amb Romeu i Bueno, l’àrea local i va tancar totes les rematades.
miguel (89’)
sacrificat
El lateral del Girona va ser precís assistint el Taty per anotar el primer gol. Tampoc va tenir problemes per tancar la seva banda, la dreta, que no va tenir gairebé cap presència dels blancs. Va ser substituït, fos físicament i aplaudit.
romeu (90’)
multiplicat
Amb Oriol Romeu al camp, tot és més senzill. Sobretot va ser clau en l’ajuda en els duels i per tapar els xuts de Modric o Asensio. Se les va tenir amb Vinícius, però li va guanyar tots els duels. Ahir va tornar a liderar el joc de l’equip.
COUTo (90’)
corcó
El brasiler va ser un punyal per la banda dreta. Va encarar, va jugar i només li va faltar més precisió en la passada. Una de les accions més claus, el tercer gol, va arribar de les seves botes desfent-se de Nacho en un eslàlom a la dreta.
TSYGANKOV (72’)
profund
No va ser el seu millor dia, però l’extrem va donar solucions en la transició a camp obert. Sobretot en el primer temps, quan va amenaçar a camp obert. Era l’home que estava més allunyat de Gazzaniga en el bloc baix. Es va desgastar.
IVÁN MARTÍN (89’)
delicat
Va completar un molt bon partit en la circulació. Al migcampista, però, en alguna jugada li van sobrar tocs. El segon gol blanc ve d’una pèrdua seva a la zona de la divisòria. En espais reduïts, va controlar bé el ‘tempo’ de la segona meitat.
RIQUELME (89’)
coet
Va saber fer anar de corcoll Carvajal. En el joc de transició, l’extrem va demostrar que té molt de desequilibri. Va acabar fos, però també va ser important per la pressió en la sortida dels blancs. En el bloc baix, va patir per tapar les centrades.
CASTELLANOS (72’)
històric
Va fer el partit de la seva carrera. En cinc rematades, va fer quatre gols. Va estar ben col·locat i va aprofitar l’esquena de Militão per fer mal. L’argentí va ser el protagonista de la nit i se situa com a referent gironí amb 11 dianes.
STUANI (23’)
tapat
El ‘charrúa’ va entrar per donar descans al Taty, fos. En les poques accions en què va entrar en joc, va haver de fer un esforç en defensa.
valery (23’)
esforç
Va incrustar-se a dins per no donar espai de rematada als atacants blancs. Es va sacrificar en defensa i va tenir opció de contraatacar.
javi (4’)
momentAni
Va sortir per un Miguel fos. No va tenir cap maldecap i va estar correcte.
REINIER (4’)
afegit
Va reforçar el mig del camp en els darrers minuts. No va tenir temps per demostrar res.
artero (1’)
record
Tot i que no va poder entra en joc, Artero recordarà sempre més els minuts jugats.
Nom
adjectiu
Nom
adjectiu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)