Girona

Samu evita un naufragi a Mallorca

Mallorca 1 Girona 1

MALLORCA:Rajkovic, Maffeo, Raíllo, Valjent, Copete, Costas, Toni (Grenier, 60’), Battaglia (De Galarreta, 92’), Dani (Abdón, 73’), Lee i Muriqi.GIRONA:Juan Carlos, Bueno, Juanpe, David (Bernardo, 92’), Miguel (Javi, 92’), Romeu, Aleix, Arnau, Reinier (Villa, 65’), Riquelme (Samu, 78’) i Taty (Vallejo, 78’).GOLS:1-0 (87’), Raíllo. 1-1 (92’), Samu Saiz (p.).ÀRBITRE:Díaz de Mera.T.G.:a Battaglia, Muriqi, Toni i Copete. A Taty i Romeu.T.V.:cap.

El Girona va sumar el seu primer punt a domicili al Visit Mallorca contra un conjunt balear que havia aconseguit quatre punts en dos partits. En la primera meitat, els de Míchel van tenir el domini del joc, sobretot amb un Riquelme molt actiu en la zona ofensiva. Després de la represa, els mallorquinistes van fer un pas endavant i a través de la profunditat per banda van trobar la rematada de Muriqi i els centrals. Els gols no van arribar fins al tram final, quan Raíllo va pescar una segona jugada a dins l’àrea i Samu Saiz va anotar una pena màxima en el 92.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)