Girona

Míchel: “Encara no hem assolit l’objectiu principal dels 53 punts”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, ha comparegut a la sala de premsa prèvia al partit de demà contra el Vila-real. El conjunt gironí tindrà les baixes Borja García, Aleix, Ibra, Toni i Oriol Romeu que es perdrà el primer partit des que vesteix la samarreta del Girona. Per contra, Míchel recupera a Joel, Yangel i Taty que podran ser a la llista disponibles per jugar.

Romeu, una baixa sensible

“Ramon Terrats podria jugar en aquesta posició, però està a Vila-real (riu). Tinc molt clar qui jugarà. Pot ser David López que l’avançi al mig del camp, també Arnau, Atero i Yangel, tot i que porta tres mesos fora dels terrenys de joc”, ha dit el tècnic de Vallecas que també ha deixat oberta la porta de la titularitat d’Stuano tot i el retorn del Taty a la convocatòria.

El retorn de Terrats i Baena

“Sobre Terats, estic molt content per ell perquè és un gran jugador i una gran persona. En l’aspecte personal, estic molt content, però no sé si serà el seu últim partit amb el Girona perque té contracte amb nosaltres. És cert que tenen una clàusula que es pot fer efectiva, és un jugador que per mi va comptar amb la confiança meva i del cos tècnic. És veritat que demanava més minuts”, ha dit Míchel que també ha recordat a Baena. “De Baena penso el mateix que Ramón. És un jugador que m’agrada molt que li vagi bé. Com a persona i com a jugador. Demà espero patir poc amb la seva actuació i que es recordi que aquí l’hem tractat molt bé. És un jugador que marca diferències i ho hem vist en l’últim partit contra l’Athletic”, ha dit Míchel que ha deixat clar la seva intenció amb el seu futur.

El Vila-real de Setién

“Els dos equips són els que més punts hem fet en les darreres quatre jornades. Concretament 10 punts. Dintre del meu pla de partit, confianva que hi hauria Parejo i al final no hi serà per targetes. No sé què farà Quique, però nosaltres hem de fer un pas endavant amb la pilota. A la Ceràmica vam estar bé amb pilota, però ens va faltar comoditat amb l’esfèrica. Ha de ser un partit diferent que el de l’anada”, ha dit Mïchel que també ha destacat el fet de jugar a casa i davant de l’afició blanc-i-vermella.

Futur a Girona

“Aquesta és la meva millor temporada com a entrenador. Tinc una estructura al meu voltant que s’adapta a la perfecció el que vull i no és fàcil. Sóc un entrenador molt exigent. Sempre he dit que en Quique m’ha fet millor en la meva manera de veure el futbol. Està en plena confiança amb la meva manera d’entrenar. Això és molt important i ho he notat des del primer dia. L’any que ve serà millor que aquest”, ha conclòs Míchel que ha negat la notícia que va treure Onda Cero amb la possibilitat que el Barça temptés al tècnic madrileny. “Per sobre dels contractes, hi ha la paraula. Estic feliç a Girona i el Barça ve de guanyar la lliga amb en Xavi fent una gran feina. El felicito. No penso en una altra cosa que no sigui el Girona”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)