Girona

El juvenil B, en mans del comitè per salvar-se

Girona. Si no hi ha cap sorpresa els gironins baixaran a preferent i se salvarà la Unió

El juvenil B del Girona va rebre ahir un cop duríssim, i és que en l’última jornada de lliga estatal va perdre al camp del Gimnàstic de Manresa (2-0), que esgotava les possibilitats de pujar a divisió d’honor. A més, el Figueres va aconseguir una victòria èpica a casa contra el Jàbac Terrassa (2-1). Amb aquesta combinació de resultats, el Girona B acaba, de moment, la lliga en l’onzena posició amb 35 punts, mentre que el Figueres és dotzè amb 32 punts, una posició que implica el descens de categoria com a cinquè classificat per la cua arran dels tres descensos catalans que hi ha hagut de divisió d’honor.

La qüestió a partir d’ara és que aquesta classificació no és definitiva, ja que en la penúltima jornada el Figueres va perdre contra el Sabadell B, però va presentar un recurs per una presumpta alineació indeguda. Segons la visió de les parts afectades, el recurs té pràcticament totes les garanties de prosperar, de manera que el Figueres igualaria el Girona B en la classificació i el passaria per la diferència de gols particular, fent que siguin els gironins els que baixin a preferent. Això, però, no se sabrà definitivament fins que dimecres el comitè resolgui el cas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)