Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Hem tingut la pilota de mentida”

Després del partit, Míchel va voler ser crític amb el seu equip per la sensació que hi va haver en moltes fases del matx que el Celta jugava amb una marxa més que els gironins. “A la mitja part he dit als jugadors que semblava que ells s’hi estiguessin jugant la vida i nosaltres no. No m’agrada la frase que ells s’hi juguen més. Si complir un somni de continuar a primera, fer la millor temporada de la història del club i anar a Europa no és prou motiu per treballar i donar el cent per cent, no sé què necessitem”, va sentenciar Míchel, que va deixar clar que després de l’empat a Balaídos no creu que es tinguin gaires possibilitats d’acabar setens: “L’Athletic-Osasuna és un duel entre ells per la zona alta, també, i veurem què fan la resta de rivals. Veurem si podem arribar als 53 punts, que és l’objectiu, i acabar entre els deu primers, que és el que volem. Després ja ho veurem, però ho veig difícil.”

Sobre el partit, el tècnic de Vallecas també va ser molt clar sobre el joc de l’equip en la primera part. “Hem tingut domini de pilota, però ells han dominat el partit. Ens hem passat la pilota de mentida, sense buscar el rival, i el Celta ha sortit molt fort. Quan hem controlat el joc amb pilota no hem buscat fer mal. Ells estaven molt còmodes esperant per robar i sortir al contraatac. No fèiem res per dominar el partit. Ha arribat l’1-0 i es veia a venir d’abans. En la segona part hem estat més agressius des de la primera jugada”, va analitzar Míchel, que va marcar com a punt d’inflexió de la segona part la lesió de Ricard Artero. Sobre el de la Bisbal i Joel Roca, el tècnic va deixar clar que no els regala els minuts: “Són jugadors que es mereixen minuts. Artero ha fet un gran partit fins que s’ha lesionat i Joel Roca ha tingut dues ocasions, la segona boníssima. Són jugadors d’ADN Girona que han de créixer i els hem d’exigir al màxim. Han jugat perquè ens ajudessin a guanyar el partit.”

EUROPA

“Veurem què fan els rivals, però ho veig difícil. L’objectiu són els 53 punts”

ELS JOVES

“Es mereixen els minuts i ens estan ajudant molt. Ho han fet bé”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)