Girona

Passi el que passi, festassa

Alegria. El club ha organitzat una diada festiva abans, durant i després del partit contra el Betis per celebrar la cloenda del curs a casa

La festa del Girona es farà guanyi, empati o perdi l’equip dirigit per Míchel Sánchez, que donarà per acabada la temporada del retorn a primera a Montilivi. El conjunt gironí, en plena lluita per la setena plaça que dona accés a jugar la Conference League, ha organitzat una diada festiva a l’esplanada del gol nord de Montilivi des de les 13.30 h fins a les 22 h –abans, durant i després de l’enfrontament entre el Girona i el Betis.

El club ha organitzat una fan zone especial, activa ben aviat i amb les activitats habituals en els prolegòmens dels partits. Allà s’hi farà una botifarrada per a qui vulgui dinar tot i que el plat fort serà després del partit quan un dels grups catalans més populars del moment, The Tyets, farà una actuació musical sobre la gespa de Montilivi –ja van ser a Fontajau en la cloenda del Bàsquet Girona–. A més, per acabar, Míchel i els jugadors que ho vulguin faran parlaments i hi haurà un castell de focs. En cas de triomf, evidentment, tot serà més especial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)