Girona

Míchel renova amb el Girona fins al 2026

Era un secret a veus i finalment ja és oficial. Míchel Sánchez i el Girona han arribat a un acord per la renovació del contracte del tècnic de Vallecas fins al 2026, dues temporades més que el contracte que tenien actualment fins al final del curs que ve. L’ampliació del contracte reforça el vincle entre el club i l’entrenador, que durant tot el curs han anat dient obertament que hi havia converses per signar una renovació perquè la sintonia entre les dues parts és absoluta. De totes maneres, els grans resultats obtinguts amb el Girona aquesta temporada podien generar certa inquietud, i és que el tècnic de Vallecas ha cridat l’atenció de grans clubs. Tot i això, Míchel ha estat coherent amb les seves paraules i continuarà liderant un projecte que se sent seu.

Míchel Sánchez va arribar a la banqueta de Montilivi l’estiu del 2021 després que els gironins perdessin la final del play-off d’ascens a primera els dos cursos anteriors. L’inici del curs passat a 2a divisió A no va ser bo i el Girona va arribar a estar en zona de descens en el primer tram de temporada, però després l’equip va començar a carburar i va acabar la lliga en una sisena posició que li va donar l’accés a un play-off d’ascens en què el Girona va superar l’Eibar i el Tenerife per tornar a primera divisió. Aquesta temporada, ja a l’elit, Míchel ha liderat un Girona que va aconseguir la permanència fa setmanes i que en el partit d’aquest diumenge al camp de l’Osasuna pot assolir un repte increïble com la classificació per a la Conference League. Si no és el cas, els dos objectius són acabar entre els deu primers i arribar als 52 punts per signar la millor puntuació del Girona a 1a divisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)