Girona

Míchel: “El Girona és el lloc perfecte per continuar creixent”

El tècnic de Vallecas ha parlat aquesta tarda als mitjans del club després de renovar el contracte fins al 2026

  • VÍDEO: Les declaracions de Míchel Sánchez

El Girona ha fet oficial aquest matí la renovació del tècnic Míchel Sánchez fins al 2026, una notícia excel·lent que consolida el projecte a llarg termini del club. Arran de l’acord de renovació el tècnic de Vallecas ha parlat aquesta tarda a través dels mitjans del club sobre els temes principals de l’actualitat del Girona.

La renovació

“Estic molt feliç aquí. Per mi, per la meva família i pel cos tècnic que també ha renovat. Per mi renovar suposa un pas endavant perquè és el lloc on he estat més feliç. I ho estic perquè tinc la confiança de tothom. Per mi Quique Cárcel és molt important, ja que pensa de la mateixa manera que jo del futbol. Igual que Ferran Soriano, Pere Guardiola o Delfí Geli, que són gent molt important que noto que estant amb mi, per això és el lloc perfecte per continuar creixent en el món del futbol.”

El partit contra l’Osasuna

“L’equip està molt bé, preparat per un partit que serà molt difícil, però tenim la il·lusió de fer el millor partit de la temporada i perquè no, lluitar per aconseguir un somni que seria anar a Europa. Per nosaltres fer 52 punts és arribar al sostre del Girona i pot ser que tingui el premi d’Europa que seria un somni per nosaltres i per l’afició.”

El futur

“Amb en Quique Cárcel ja estem parlant de futbol i de les necessitats per la temporada que ve, però hem d’acabar de la millor manera possible aquest últim partit i després segur que hi haurà temps de pensar en la temporada que ve.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)