Girona

“Per poder guanyar visualitzo el millor Osasuna del curs”

Jagoba Arrasate Tècnic de l’Osasuna

Jagoba Arrasate també va atendre els mitjans locals en la prèvia del partit que el seu equip afronta contra el Girona amb l’etiqueta de favorit, pel fet de jugar a casa i ser actualment el setè classificat i l’únic que depèn d’ell mateix: “Per poder guanyar el Girona visualitzo el millor Osasuna del curs. Així haurà de ser. A casa, en els últims partits, hem atacat bé, hem tingut fluïdesa, encert, hem pressionat i hem concedit poc al rival... Això és el que necessitem per tenir opcions de sumar els tres punts”, va dir el de Berriatua, que hi va afegir: “Tenim un petit avantatge ja que partim des de la setena posició i juguem a casa, però hem de fer bo aquest avantatge. Tenim al davant un gran rival, amb molt bons jugadors i un dels millors entrenadors. Sense tenir en compte els tres més grans són els que més gols han fet i per tot això respectem molt el Girona i sabem que hem de fer les coses molt bé per vèncer.”

Després de disputar la final de la copa i perdre-la contra el Madrid, l’Osasuna vol tancar un bon any, gairebé sempre entre els deu primeres classificats, amb la classificació per a la Conference: “Estem il·lusionats. Hem generat aquest sentiment amb l’afició i ho notem. Tenim una cosa maca en joc i hem de lluitar per assolir-la. Junts podem aconseguir l’objectiu”, va manifestar.

DEL GIRONA

“És un gran rival, amb un gran tècnic i tret dels tres grans, qui més gols ha fet”

L’AMBIENT

“Hem generat un sentiment d’il·lusió i volem aconseguir un objectiu bonic”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)