Girona

Punt final amarg per al Girona

Els de Míchel perden al camp de l’Osasuna (2-1) i tanquen la lliga en la desena posició

El Girona no jugarà la Conference League la temporada que ve després de posar el punt final a una temporada excel·lent amb un gust de boca amarg, i és que els gironins han perdut al camp de l’Osasuna (2-1) en l’última jornada en un matx en què els navarresos han estat superiors i més efectius per segellar la setena posició i la classificació europea. La derrota, que suposa tancar el curs havent sumat només dos punts dels últims quinze possible, fa que el Girona acabi la temporada amb 49 punts en la desena posició, unes xifres que no li permeten signar la millor temporada de la història del club.

El Girona no ha estat del tot fi en la primera part. Els de Míchel han tingut molts problemes per sortir jugant des de darrere, i és que els centrals no han pogut connectar amb el centre del camp i els gironins han hagut de generar tot el perill a través de segones jugades després d’intents de passada en llarg. De fet, la sensació en tot moment ha estat que l’Osasuna estava molt més còmode sobre el camp, jugant al que volia. I és que els navarresos han tingut en Abde la figura indiscutible de la primera part. L’extrem cedit pel Barça ha fet el que ha volgut per la banda esquerra i ha generat les millors ocasions del partit. Tot i així no ha pogut trobar el gol, i és que David López ho evitat dins l’àrea en el 39’ quan El Sadar ja cantava el gol i en la resta el marroquí ha topat amb Gazzaniga. L’Osasuna també ha tingut una clara ocasió després d’una pèrdua de Gazzaniga, però Budimir ha rematat desviat (20’). El Girona, tot i no estar còmode, també ha tingut bones ocasions. Més enllà d’alguns intents tímids des de la frontal, Taty ha tingut una ocasió molt clara en el 33’, però després d’entrar a l’àrea ha estat lent, ha dubtat i no ha acabat xutant. En el temps afegit, Tsygankov ha tingut una gran ocasió amb un xut amb la dreta que Aitor Fernández ha refusat a córner i en el servei de cantonada Bernardo ha rematat a l’àrea petita desviat per molt poc.

Després de la represa Abde ha tingut dues ocasions que ha blocat Gazzaniga (48’ i 50’). Després dels avisos ha arribat l’1-0, en una passada en llarg en què Miguel no ha estat fi i que ha permès a Kike Barja assistit a Budimir perquè marqués a plaer (52’). El cop ha estat molt dur pel Girona, que no ha sabut reaccionar i de seguida ha encaixat el 2-0 en un contraatac en què Moncayola ha fet d’extrem i ha posat una centrada perfecta per Budimir, que de cap a la frontal de la petita no ha perdonat (55’). Míchel ha intentat fer reaccionar l’equip amb els canvis i Taty ha tingut la primera ocasió, però ha rematat tou de cap (62’). Els gironins no han fet el pas endavant esperat, però en una falta lateral ha arribat el 2-1 quan Reinier ha rematat de cap la centrada de Tsygankov (75’). El gol ha despertat lleugerament al Girona i Stuani ha tingut una ocasió, però ha rematat massa alt de cap (80’). En el temps afegit els gironins han buscat una vegada i una altra les centrades a l’àrea, però no han servit per fer el gol de l’empat que fes tornar a somiar amb Europa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)