Girona

Recta final insuficient

2 de 15. El Girona no ha estat capaç de guanyar en l’últim mes de competició, amb només dos empats en les darreres cinc jornades

El Girona no jugarà la Conference League el curs que ve per la derrota d’ahir al camp de l’Osasuna, però el que realment ha condemnat els gironins a no poder acabar en la setena posició –i a no poder fer el rècord de punts a primera– ha estat la recta final de temporada. Després de guanyar contra el Mallorca en la 33a jornada a Montilivi (2-1), el Girona va assaltar la setena posició i va començar a somiar jugar a Europa, però des de llavors els de Míchel no han estat capaços de mostrar la seva millor versió. La baixada de rendiment dels blanc-i-vermells s’ha traduït en els resultats, ja que en les últimes cinc jornades el Girona ha perdut tres partits –a casa contra el Vila-real i el Betis (1-2 tots dos) i el d’ahir a El Sadar– i només ha pogut empatar als camps de la Real Sociedad i el Celta. Un balanç, el 2 de 15, massa pobre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)