Girona

El Girona apuja el preu dels abonaments i instal·larà una graderia a gol sud

El Girona presenta la campanya d’abonaments per a la temporada 2023/24. El club apuja el preu dels carnets en un percentatge proper al 7% de mitjana. Així, una renovació de gol passa del 300 euros als 320 euros; una de preferent, dels 430 euros als 460 euros; una de preferent coberta, dels 580 euros als 620 euros; una de tribuna superior, dels 660 euros als 730 euros.

Una altra graderia

Com va fer la segona temporada a primera, el Girona aixecarà un altre cop una graderia supletòria a gol sud amb capacitat per a 700 seients. També es crearan dos nous espais VIP. Per una banda una nova zona de seients VIP que s’ubicaran a la primera fila de tribuna superior. I un nou espai d’hospitalitat corporativa de 375m2 que es situarà en un espai annex a la tribuna de Montilivi. A gol nord, s’eliminaran tots els lavabos provisionals i es faran d’obra

El carnet dona dret d’assistència als 19 partits de lliga que es disputin a Montilivi. La resta de partits jugats a l’estadi no estan inclosos.

Canvis de seient, només cap a gol nord

Aquest any els canvis de seient només es podran fer cap a gol nord superior i per internet. Un cop fet el canvi de seient, no es pot recuperar el seient anterior. Aquest serà el primer pas, del 13 al 16 de juny, del període de renovacions. Els rebuts de l’abonament i el carnet de soci es giraran el 3 de juliol.

Llista d’espera

Tots els aficionats que vulguin sol·licitar una alta nova com a abonats per a la temporada 2023/2024 hauran d’inscriure’s a la llista d’espera. que estarà activa a l’àrea de soci fins al 18 de juny. Per aspirar-hi, s’ha de ser soci o donar-se’n d’alta. Si hi ha espai per fer-se abonat –només a gol nord superior–, se’n podran fer a partir del 21 de juny.

Carnet a casa

Aquest any tots els socis rebran al seu domicili el carnet físic de soci i de l’abonament sense necessitat de sol·licitar-lo. Aquesta temporada serà l’última vegada que el club enviarà el carnet físic a tots els socis perquè el plàstic que es rebi serà vàlid per sempre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)