Girona

“En cas d’anar a Europa hi anàvem amb tot”

Pere Guardiola, el president del consell d’administració del Girona i un dels màxims accionistes del club, té molt clar que l’objectiu dels gironins la temporada que ve ha de ser la permanència, construint la millor plantilla possible perquè fins i tot es puguin marcar objectius més ambiciosos des de dins del vestidor. Tot i això, el de Santpedor reconeix la decepció que ha suposat no classificar-se per a la Conference League després de tenir-ho tan a prop en el tram final de lliga.

De fet, Pere Guardiola té un discurs diferent sobre el que hauria suposat jugar a Europa la temporada que ve respecte al que va fer dijous Quique Cárcel en roda de premsa, quan va reconèixer que afegir una tercera competició a l’equip hauria suposat una dificultat afegida a l’hora d’aconseguir l’objectiu principal de consolidar l’equip a primera divisió. “No és un tema de si com a club ens interessava jugar a Europa o no. És que si ho pots aconseguir, per què no? Com a club cada temporada t’has de forçar al màxim i hem tingut l’oportunitat de classificar-nos fins a l’última jornada i si s’hagués aconseguit com a club i des de la propietat hauríem estat encantats. Ens hauria obligat a fer una plantilla com més competitiva millor, però ara l’hem de fer igualment. Nosaltres, en cas d’anar a Europa, hi anàvem amb tot. A més, la teoria que jugant a Europa pots arribar a baixar no és una ciència certa. De fet, segurament també ens hauria permès atraure jugadors de més talent, i és que jugant a Europa els pots convèncer més”, comenta Pere Guardiola, que tampoc vol donar més voltes a una hipotètica situació que no ha acabat passant: “Estem feliços. Hem acabat desens, fent un gran futbol... el que hem de fer és continuar així.”

Més enllà del lament, el que deixa clar Pere Guardiola és que en cas de repetir-se la situació la temporada que ve, cosa que per si sola ja voldria dir que s’hauria viscut una altra temporada d’èxit, el club apostarà per aconseguir la classificació europea, i és que no es vol deixar escapar cap oportunitat que pugui sorgir per continuar fent créixer, pas a pas, el projecte esportiu del Girona.

LES VALORACIONS

Si ho pots fer, per què no? Jugant a Europa hauríem hagut de fer la millor plantilla possible, però ara l’hem de fer igualment
No és una ciència certa que jugant a Europa pots baixar. També et pot servir per atraure talent
Pere Guardiola
president del consell d’administració del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)