Girona

Daley Blind, a prop del Girona

El Girona és a punt de lligar la incorporació del defensa neerlandès Daley Blind. El futbolista, que pot jugar com a lateral esquerre i també com a central, va estar durant dos dies per la ciutat i, fins i tot, membres del club li van ensenyar les instal·lacions de La Vinya a Vilobí d’Onyar, el centre d’operacions mentre no es construeix la ciutat esportiva a Vilablareix.

Blind té 33 anys i aquest curs ha militat, del gener al juny, al Bayern de Munic, equip amb el qual només va disputar quatre partits a la bundesliga (131 minuts) i un de la DFP Pokal (26 ’). En l’inici d’aquesta campanya, el defensa jugava a l’Ajax, club que el va formar i on ha competit durant deu temporades i mitja –13 partits de la Eredivise (944 minuts) cinc a la Champions League (410’) i un de la supercopa holandesa (90’) de l’agost al gener.

Blind ha estat internacional pels Països Baixos en més d’un centenar d’ocasions arribant a disputar el mundial del Brasil 2014 jugant tots els partits –va fer un gol– i ajudant al seu país a classificar-se en tercera posició i també el darrer de Qatar del 2022 (cinc partits en total i una diana).

De concretar-se finalment el fitxatge, el Girona injectaria experiència internacional a la plantilla i qualitat contrastada d’un futbolista polivalent que té ganes de tastar LaLiga i involucrar-se en el projecte del City Football Group tot i que curiosament té passat al Manchester United, on hi va militar entre el 2014 i el 2018.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)