Girona

Juan Carlos, renovat

Girona El porter nascut a Guadalajara, de 35 anys, renovarà amb el Girona per un any més; el Girona s’assegura la continuïtat dels tres porters d’aquest curs, Gazzaniga, Juan Carlos i Fuidias

A les oficines de Montilivi la feina no s’atura. Tant en la recerca de noves figures al mercat com en l’apartat de renovacions. Segons ha pogut saber L’Esportiu, Juan Carlos ha arribat a un acord amb el Girona per renovar per una temporada més. El porter, de 35 anys, viurà la seva cinquena temporada consecutiva al club. L’acord, que feia setmanes que tenia a la taula, ha estat total per les dues parts i el de Guadalajara serà blanc-i-vermell, almenys, fins al juny del 2024. Tan sols falta l’oficialització, que s’espera que es faci en els pròxims dies.

La porteria, tancada

Amb el fitxatge de Paulo Gazzaniga, provinent lliure del Fulham, i amb Toni Fuidias amb contracte fins al 2025, la renovació de Juan Carlos tancarà l’apartat de la porteria.

L’única opció que hi hauria per canviar els plans seria una hipotètica cessió del porter de Berga, Fuidias, però el club no s’ho planteja. El castellà va iniciar el curs 2022/23 amb la titularitat, i fins a la jornada 10, als Jocs del Mediterrani, on va perdre aquesta condició. Aleshores, Míchel va considerar que Gazzaniga mereixia una oportunitat per intentar redreçar el rumb. A més a més, també li calia un descans en un tram inicial molt dens de partits. Fins al final de la lliga, l’argentí s’ha fet amo i senyor de la porteria gironina. Finalment, Fuidias només ha participat en el partit de copa a Quintanar del Rey on va firmar una bona actuació.

Heroi de l’ascens

El curs 2021/22, l’any de l’ascens, Juan Carlos va ser una de les figures decisives per retornar el club a l’elit. En el record hi ha l’actuació del porter en el play-off a Ipurua i a Burgos o les catorze porteries a zero entre la lliga i les eliminatòries d’ascens. 121 partits i sent un dels capitans des del 2021. El Girona disposarà de Juan Carlos una temporada més; acceptant el rol d’una manera professional.

CONTINUÏTAT

5
temporades
farà el curs que ve que Juan Carlos és jugador del Girona.

ACORD TOTAL

L’entesa entre el Girona i el porter és absoluta, pendent només de l’oficialitat

LÍNIA LLIGADA

Gazzaniga, Juan Carlos i Fuidias seran els porters del pròxim curs a primera divisió
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)