Girona

Estanis Pedrola, amb possibilitats d’arribar cedit

Candidat. L’extrem podria recalar al Girona prestat pel Barça. Natural de Cambrils, l’atacant de 19 anys ha demostrat qualitat de sobres a primera divisió FEF i ha arribat a debutar amb el primer equip

El Girona continua regirant el mercat de fitxatges, descartant i afegint a la llista dels desitjos futbolistes que segueix o que s’ofereixen, a través dels respectius representants, per recalar al club. La direcció esportiva blanc-i-vermella, comandada per Quique Cárcel, s’ha interessat per Estanis Pedrola, un dels valors emergents de la Masia del Barça. El jugador, de només 19 anys, que es va formar a l’Espanyol i al Reus abans de fitxar pel conjunt blaugrana, veuria amb bons ulls fer el salt a primera divisió amb el conjunt gironí i ser dirigit per Míchel. I és que el de Cambrils s’adaptaria de meravella a la posició d’extrem esquerre en el 4-3-3 ideat pel de Vallecas. L’operació, que podria estar-se coent, seria una cessió i, segurament, sense opció de compra per part del Girona.

Estanis va compaginar la seva etapa al juvenil de divisió d’honor del Barça competint amb el filial durant el curs 2021/22 a primera FEF –set partits, 170 minuts i una diana–. Aquella mateixa campanya, i per sorpresa de molts, Xavi Hernández el va citar en la convocatòria del primer equip al camp del Mallorca i, a la primera de canvi, el cambrilenc va debutar com a blaugrana a primera disputant els últims deu minuts al Visit Mallorca Estadi (0-1).

Aquesta temporada ha estat la de la consolidació d’Estanis amb el Barça Atlètic a les ordres de Rafa Márquez. L’extrem ha disputat 23 partits (21 com a titular) i ha acumulat 1.580 minuts de joc en els quals ha pogut fer vuit dianes. Tot i la seva joventut, Pedrola ha mostrat espurnes d’una enorme qualitat individual, olfacte de gol, tot i jugar escorat a banda, i verticalitat en l’un contra un –ha pogut fer gols de bella factura.

Per al Girona, aquest seria un reforç de qualitat per aportar competència al teòric titular de la banda esquerra de l’atac. La joventut i, per tant, la falta de rodatge a alt nivell i d’experiència són un hàndicap per al jugador que segur que sabrà suplir amb la qualitat i desimboltura amb la pilota.

La competència

La bona temporada d’Estanis Pedrola a primera FEF i la gran projecció i qualitats que demostra tenir han despertat l’interès d’altres equips, a part del Girona. Al tarragoní se l’ha vinculat en els darrers dies, i amb força, a l’Alavés, un dels tres equips que acaben de pujar a primera, i a l’Osasuna, que voldria repetir una experiència similar a la d’aquesta campanya amb Abde. Els navarresos han tret molt suc del marroquí, que s’ha convertit en una peça clau de la gran temporada dels de Jagoba Arrasate.

CESSIÓ PURA

No es preveu que s’inclogui cap opció de compra per al jugador, de gran projecció

PRETENDENTS

L’Alavés i l’Osasuna podrien haver fet el primer pas per interessar-se per l’extrem esquerre
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)