Girona

Accelerada abans de les vacances

Igual que Yangel Herrera, tot i que ha tornat de la cessió al Manchester City; Callens, amb el Perú, i Arnau Martínez, disputant l’Eurocopa sub 21 amb la selecció espanyola, Tsygankov també ha allargat el final del curs competint amb el seu país, que ha programat un amistós contra Alemanya i dos partits de classificació per a l’Eurocopa del 2024 contra Macedònia i Malta.

El periple amb Ucraïna ha permès a l’atacant del Girona tancar la temporada amb un gust magnífic ja que en el matx contra la potent Alemanya (3-3) Tsygankov va poder fer un doblet de gols, l’1-1 després d’una assistència de Tymchyk i l’1-3 provisional gràcies a una passada de Dovbyk. En les dues victòries vitals en la fase de classificació, l’atacant va assistir i també tancar el marcador contra Macedònia fent el 2-3 que culminava la remuntada a un 2-0 i donava el triomf als ucraïnesos després d’una assistència de l’altra estrella de la selecció, el jugador del Chelsea Mudryk –el gironí havia donat a Zabarnyi el 2-1–; i contra Malta, el blanc-i-vermell va fer l’única diana del partit assumint la responsabilitat des dels onze metres per situar Ucraïna segona de grup, darrere d’Anglaterra, però davant d’Itàlia.

EN TRES PARTITS

Viktor Tsygankov ha pogut fer quatre gols i ha repartit una assistència

BONS RESULTATS

Els ucraïnesos han empatat contra Alemanya i han superat Malta i Macedònia
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)