Girona

El camí d’Ulldecona al Girona

Oriol Romeu i Aleix Garcia expliquen què suposa compartir vestidor a Montilivi pels dos futbolistes professionals del municipi del Montsià

  • VÍDEO: Les declaracions d'Aleix Garcia i Oriol Romeu

Oriol Romeu i Aleix Garcia han coincidit aquesta temporada al Girona per primera vegada en la seva carrera, més enllà d’un partit amb la selecció catalana que, precisament, es va disputar a Montilivi. La història que els vincula és única, i és que són els únics dos futbolistes professionals de l’actualitat nascuts a Ulldecona, municipi del Montsià amb una població d’uns sis mil habitants on s’hi escapen sempre que poden buscant una mica de tranquil·litat. Arran d’això Oriol Romeu i Aleix Garcia han analitzat, en un vídeo emès pels mitjans del club, què suposa aquest vincle que els uneix i quin ha estat el camí que els ha portat des dels seus inicis com a jugadors fins a coincidir a primera divisió amb el Girona aquesta temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)