Girona

El Girona jugarà contra l’Andorra a la Vall d’en Bas

El partit es jugarà a porta tancada al Training Center de Royalverd

El Girona comença a definir a poc a poc quins seran els partits amistosos que disputarà durant la pretemporada per preparar la lliga 2023/24 i avui ha confirmat que jugarà contra l’Andorra el dissabte 22 de juliol. El partit, que serà una reedició de l’amistós que es va jugar a La Vinya en la pretemporada del curs passat, es jugarà a porta tancada a les 11h al Training Center de Royalverd, on els de Míchel hi tenen preparada una estada del 17 al 22 de juliol, de manera que el matx servirà per posar el punt final a la primera estada programada pels gironins. Serà el segon test per als homes de Míchel, que tres dies abans, el 19 de juliol, s’enfrontaran a l’Olot.

A més, el Girona ja té confirmat un altre amistós per disputar durant la segona estada de la pretemporada que farà a la City Football Academy de Manchester del 24 al 30 de juliol. El matx confirmat, l’únic d’aquesta estada de moment, serà el dissabte 29 de juliol contra el Blackburn Rovers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)