Girona

Savinho: “Couto i Reinier m’han parlat bé del projecte”

El Girona ha presentat aquest migdia el tercer fitxatge del curs. Després de la incorporació de Gazzaniga i Daley Blind, avui ha sigut el torn de Sabio Moreira. Delfí Geli Quique Cárcel han acompanyat al futbolista brasiler en la seva compareixença a la sala de premsa de Montilivi.

“Vull agraïr la confiança del seu agent i de la seva família. Ha tingut un estiu amb diferents opcions i ha triat venir aquí”, ha dit Cárcel que ja tenia al jugador controlat de fa unes temporades. “És un jugador que el conec des de fa molts anys. Carlos Sontoro, un dels scouts, ja el tenia observat i va fer un bon Mundial Sub-20. Ens pot aportar molta riquesa en l’u per u i serà diferencial. És un jugador molt jove i té un gran futur per endavant. Tot el que li podem generar amb el cos tècnic a nivell de futbol serà bo”, ha dit Cárcel.

Com es defineix?

“Soc un jugador que li agrada jugar l’u per u. M’agrada molt tenir la pilota i també prendre riscos”, ha dit el futbolista.

Per què ha triat Girona?

“És un projecte que m’atrau i per mi és un somni jugar a LaLiga i estic molt feliç de fer-ho amb el Girona. Vaig parlar amb Couto a l’entrenament i em va dir que era un molt bon lloc. També vaig trucar a Reinier i em va dir el mateix”, ha comentat el jugador que ja ha completat el seu primer entrenament aquest matí sotre les ordres de Míchel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)