Girona

Stuani, la pretemporada amb més gols al sarró

La d’enguany serà la setena temporada que Stuani vestirà la samarreta blanc-i-vermella. Des que el charrúa va aterrar a Girona, se n’ha fet un fart, d’anotar gols. Fins a tal punt que es va col·locar, el curs passat, com a màxim artiller de la història del club en el futbol professional. No és poca cosa.

Per no perdre el costum, l’uruguaià ha estat el futbolista que ha anotat més gols, quatre dianes, en els enfrontaments contra Andorra, Blackburn, Nàpols i Lazio. El darrer, a Montilivi, amb una de les seves grans habilitats, la rematada de cap. En les pretemporades anteriors, Stuani mai havia tingut uns registres tan bons. Sense anar més lluny, el curs anterior tan sols va marcar un gol, contra el Benfica. D’aquesta manera, en espera de Dovbyk, Stuani és el referent per ser titular al Reale Arena.

Qui també ha estat molt fi de cara a porteria ha estat Tsygankov, amb dues dianes contra Rovers i Lazio. Aquest últim va ser una obra d’art amb la cama esquerra des de la frontal. El futbolista va etzibar un colpeig que va entrar al pal llarg amb la potència i col·locació exactes. Va obrir la llauna.

A part d’anotar, l’ucraïnès també ha repartit joc a tort i a dret. Seva va ser l’assistència a l’uruguaià a l’Ewood Park. Tsygankov és un jugador diferencial que ho torna a demostrar en la preparació de la nova temporada tot i haver-se perdut els tres primer partits. Amb ell, el Girona guanya potencial a la zona ofensiva en forma de gol i joc de combinació.

El treball de Vallejo

Finalment, Manu Vallejo també ha aprofitat els minuts amb dues dianes, Olot i Andorra. Seu va ser el primer gol del curs 2023/24, aprofitant una pilota morta a dins l’àrea. En el darrer, va guanyar molt bé la posició al primer pal, un bon gest de davanter centre. Tot i que Vallejo no té la continuïtat garantida aquest curs, l’andalús ha pogut demostrar que és eficaç de cara a gol. Això no obstant, no sempre pren la millor decisió a la zona de tres quarts. Una acció clau.

EL CAS VALLEJO

Vallejo, que no té segura la continuïtat, ha destacat amb efectivitat a dalt

MÉS GOL QUE MAI

Stuani, màxim golejador amb 4 dianes, parteix com a referent en l’inici de lliga
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)