Girona

Joel Roca pateix una greu lesió al genoll esquerre

El Girona ha anunciat que Joel Roca, un dels seus jugadors més prometedors, pateix una lesió del lligament encreuat anterior i del menisc extern del genoll esquerre. El de Camprodon, de només 18 anys, es va fer mal durant l’entrenament d’ahir amb el primer equip gironí i les proves han revelat el pitjor dels pronòstics ja que haurà depassar per la sala d’operacions per ser intervingut pel doctor Ramon Cugat a Barcelona.

Joel Roca no ha participat en cap partit amistós durant tota la pretemporada per culpa de problemes físics i, quan ja veia la llum, ha patit aquesta lesió que el mantindrà allunyat dels terrenys de joc entre 8 i 10 mesos

Roca va debutar amb el primer equip del Girona a primera divisió el curs passat durant el duel entre els blanc-i-vermells i el Celta a Montilivi, disputat fa gairebé un any (el 26 d’agost del 2022). En total, el ripollès va acumular 80 minuts de joc repartits en cinc enfrontaments.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)